O NAMA

Kreiranje ovog sajta je poceo sa idejom nase ucenice Andree Vudrag koja je predlozila da sve nase aktivnosti predstavimo ucenicima Gimnazije i svih drugih skola. Posto ovaj posao nije mogla obavljati samo jedna osoba , izradi sajta se pridruzio Srdjan Vujasin.Vodja naseg tima je profesor ITGS-a Grbic Zeljko koji nam je pomagao u ostvarivanju naseg cilja i usmjeravao nas u pravom smjeru.

U samom pocetku plan je bio da sajt predstavlja samo CAS aktivnosti ali u saradnji sa ITGS timom smo odlucili da na ovom sajtu predstavimo i druge ucenike IB programa.Tako da je pocetni CAS site prerastao u studentski sajt o IB skoli koji obuhvata sve nase aktivnosti u skoli i van skole.

Andrea Vudrag i Srdjan Vujasin su glavni i odgovorni za kreiranje CAS sajta.Srdjan je najvise zaduzen za tehnicki dio, dok Andrea smislja nove ideje i koordinira sa njihovim postavljanjem na sajt.U sklopu ITGS tima za slike na sajtu je zaduzena Vanja Tadic, za prikupljanje informacija Milana Marinkovic, za fotografije Nenad Simic, i za prevodjenje tekstova Tijana Petrovic.