Filmografija

Filmografija

Prije 1980:

Novinar (1979)

Usijanje (1979) .... Tomo

Živi bili pa vidjeli (1979)

Povratak (1979)

Bombaški Proces (1978) (TV) .... Josip Broz

Bravo Maestro (1978)

Hajka (1977) .... Lado

Nikola Tesla (1977) (mini) TV Serija

U registraturi (1976) TV Serija .... Ivica Kičmanović

Pesma (1975) (mini) TV Serija

Nocturno (1974) .... Lucio

Obešenjak (1974) (TV)

Užička republika (1974)

Predstava Hamleta u selu Maduša donja (1974)

Begunec (1973) .... Ivan

Živjeti od ljubavi (1973) .... Davor

Obraz uz obraz (1972) (mini) TV Serija

Posljepodne jednog fazana (1972)

Zvezde su oči ratnika (1972) ... učitelj

Prosijaci i snovi (1971) (mini) TV Serija .... Matan Potrka

Putovanje na mjesto nesreće (1971) .... Vlatko

U grori raste zelen bor (1971)

Rdeče klasje (1971)

Idu dani (1970)

Papagaj (1970) (TV) .... Mladić

Dio e con noi (1969)

Sedmina - Pzdravi Mrariju (1969) .... Niko

Gravitacija (1968)

Osveta (1968)

Crne Ptice (1967)

Iluzija (1967)

Od 1980-1990:

Gospođica (1980)

Duvanski put (1980) (mini) TV Serija

Variola vera (1981) .... Doktor Grujić

Tuga (1981) (TV)

Nepokoreni grad (1981) (mini) TV Serija

Banovic Strahinja (1981) .... Abdulah

Kiklop (1982) .... Ugo

13. jul (1982) .... Kapetan Mitrović

Noć poslije smrti (1983)

Zadah tela (1983) .... Pančo Vila

Pejzaži u magli (1984) .... Lelin otac

Una (1984) .... Profesor Mišel Babić

U raljama života (1984) .... Intelektualac

Štefica Cvek u raljama života (1984) (mini) TV Serija

Horvatov izbor (1985) .... Krešimir Horvat

Život je lep (1985) .... Harmonikaš

Večernja zvona (1986) .... Tomislav K. Burbonski

San o ruži (1986) .... Valent

Putovanje u Vučjak (1986) TV Serija .... Krešimir Horvat

Miss (1986)

Days to Remember - Verliebten, Die (1987)

Osuđeni (1987)

Hudodelci (1987) .... Raka

Manifesto (1988) .... Emile

Hanin rat (1988) .... Captain Ivan

Večernja zvona (1988) (mini) TV Serija .... Tomislav Kovač

Čovjek koji je volio sprovode (1989)

Od 1990-2000:

Stigmata (1999) .... Marion Petrocelli

Dolce rumore della vita, Il (1999) .... Bruno Maier

Eyes Wide Shut (1999) .... Milich

Mare largo (1998) .... François Riffaud

Moćni Džo Jang (Mighty Joe Young) (1998) .... Andrei Strasser

Prague Duet (1998) .... Jiri Kolmar

Polish Wedding (1998) .... Roman

Tregua, La (1997) .... The Greek

Saint, The (1997) .... Ivan Tretiak

Memento (1996) .... The Officer

Nečista krv (1996) .... Marko

Broken English (1996) .... Ivan

Belma (1995) .... Josip Papac

Two Deaths (1995) .... Colonel George Lapadus

Magareće godine (1994) .... Narrator

Pre kiše (1994) .... Aleksander

Urnebesna tragedija (1994) .... Kosta

Kontesa Dora (1993) .... Karlo Armano

Dezerter (1992)

Karneval, anđeo i prah (1990)

Od 2000:

Bela ptica (2004)

The Keeper (2004) .... Imam Muaffak

EUROTRIP (2004) .... Tibor

HERMANO (2003) .... Carlos Avileda

ILARIA ALPI (2002) .... Miran Hrovatin

Tihi amerikanac (2002) .... Inspector Vigot

Quicksand (2001/I) .... Oleg Butraskaya

Južni pacifik (2001) (TV) .... Emile de Becque

Je li jasno prijatelju? (2000) .... Milan Rajić

Sneč (2000) .... Boris 'The Blade' Yurinov

Kosmički kauboji (2000) .... General Vostow

Nemoguća misija 2 (2000) .... Dr. Nekhorvich

 

Povratak na glavnu stranicu